2013. aug. 3.

#359. Tegnap(+előtt)

Tavas hét volt (és van, mert ma is megyünk) ~
Anna &én, én, mint homokos sellő,
és Szilárd, aki küzd a nappal.
Csütörtök: Kimentünk, Szilivel, Bettivel, lent voltak még haverok. Röpiztünk, pancsoltunk, nagyon jó volt. Vittem magammal szendvicset, meg jó hideg vizet, bekajáltunk, beszélgettünk, napoztunk. 21-eztünk. Annak ellenére, hogy döglött halszag volt, ami eléggé undorító volt. Jó kis nap volt. Aztán, mikor hazaértünk átmentünk szomszédba focizni (garantált izomláz).
**
Péntek: Bettivel, egyik barátnőjével, Szilivel meg Annával mentünk, Komolyan az utóbbi egy hétben sokkal jobban élvezek a tón lenni, mint eddig. Tegnap is hasonlóan, mint előtte, pacsiztunk, úsztunk, labdáztunk, kosaraztunk, röpiztünk. Plusz betemettük egymást a homokba. Meg képeket csináltunk. Jó nap volt. :)
**
Ma is megyünk, és egyre csak bővül a tömegünk; Szili, Betti, Benike, Anna, Roberta, meg én. Remélem jól el leszünk. Este meg majd megyünk lyukba, Robertával, meg Santival. Amúgy, kár, hogy most Santi még melózik, jó lenne, ha ő is tudna jönni tóra, de majd legközelebb.
**
Jaaahj, és jövő hétvégén 30. Zalamenti napok. Mekkora jó lesz, ghecci; Péntek, szombat buli, meg kirakodóvásár, meg szórakozás. Jujj, már nagyon várom. *-*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése