2011. jan. 30.

#096. napi hülyeségek.

Igen, megrögzött alkalmazás függő vagyok a f*c*b**k-on, azaz napi szinten legtöbbször megnézem az összes alkalmazást (ami ott oldalt van a "kedvenceim" között). A mait meg szeretném osztani, bármiről is szóljon, úgy érzem fontosak ezek. Mellesleg, igen, tudom, hogy ez még semmit sem jelent. Csak, ha olvasok valamit, akkor általában "bevonzom" azaz elérem, hogy úgy legyen, már ha akarom. :) Szóval mára itt vannak ezek a csöppségek.

1. "Ha magadba zárkózol elveszted a kiutat." (Jigoku Shoujo)
2. A közömbösség a lélek legsúlyosabb betegsége.
3. csak ma tartózkodik a városban a drogbáró.. jobb lesz ha igyekszel 
4. ,,Átnéznek egymáson, és más irányba tekintenek…de mélyen a szívükben mindketten tudják, nem így kellett volna, hogy vége legyen."
5. napi disney: Hakuna Matata! Milyen gyönyörű szó. Hakuna Matata! Nem ráz mégis jó. Csak annyit jelent, Szép az élet itt lent, Tiszta élvezet, A bölcselet, Hakuna Matata!
7. Már rég tudod mi az ami boldoggá tenne, még se mered megtenni. 
8. A BUKOTT ANGYAL fekete tollai borítják testedet. Csalódtál a világban, csalódtál az emberekben, csalódtál mindenben amiben csak lehetett... még önmagadban is. Komor hangulatod fertőzve terjeng körülötted, magába szippantva minden életet, minden vidámságot. Ez a nap a sötétség napja számodra...

Háát, van bennük valami... :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése