2014. febr. 12.

#411. Első igazolatlan, ojee~! [komb. idegesség levezetés]

Büszkén jelenthetem be (igen, büszkén, mivel azért kaptam/tuk mert ki mertünk állni magunk mellett..), hogy ebbe a suliba is megvan az első igazolatlanom... A lényeg, hogy tény, Adrival mi pofázunk a legtöbbet, de hogy ennek a picsának mindig csak mi szúrjuk a szemét, még akkor is, mikor mindenki más pofázik.. na mindegy, a lényeg az volt, hogy valamin felröhögtünk, és a tanár (előbb említett picsa) megmondta, hogy menjünk ki óráról -ilyenkor természetesen nem szoktuk betartani a 'parancsot-, ám mikor már harmadszorra mondta, (meg még két picsa osztálytárs is beszólt) akkor eleget tettünk a kívánságának, és 45 percre elhagytuk a termet. [ezek után még ő volt felháborodva, pedig előtte még csak ismételgette; "legalább csönd lesz" "menjetek ki nyugodtan" "nem lesz belőle semmi probléma" -azt hitte nem megyünk ki. De hát ki az, akit ha így elküldenek a picsába, akkor azért ott marad és vár... -nem tudom, de nem mi.]
Az egészben ténylegesen a következők zavarnak a legjobban:
1. képmutatóság: Nagyon tudom utáni, és felbaszta az agyam, hogy pont az a két pics osztálytárs szl mág be, akik szintúgy végigpofázzák az összes órát.
2. egyenlőtlenség: Ha mi csinálunk valamit (nevetés, órára pillantás, vigyorgás) egyszerre lekúr minket a nő, de azt, mikor fészbukoznak, olvasnak, játszanak, és zenét hallgatnak elnézi.
3. NE hozza be a tanár az otthoni problémáját az iskolába!Meg ugye a tény; 24 ember van az osztályban, és ezen embereknek 100%-a, ismétlem SZÁZ SZÁZALÉKA LÁNY! Tudniillik, ennyi már bőven sok egy osztályba (első sorban a piros betűs napok, meg akkor még veszekedés: otthon-barátok között-netalántán pasikkal...) Meg alapból is csak úgy random vannak olyan napok, mikor nincs kedve az embernek semmihez, mikor okkal (néha ok nélkül) elküld mindenkit a picsába.
Szóval összefoglalva, nevettünk, kiküldött, kimentünk, 45 perc múlva visszajöttünk, és még neki állt feljebb... Egyébként sem bírtam ezt a nőt, mert idegesít, emberileg persze aranyos, de mint tanár... bitch please, inkább ne... na de a lényeg, hogy ezek után meg végleg elvágta magát nála. Plusz indok persze, hogy mi lehet, hogy nevetgélünk az óráján, de hogy eddig mindkettőnknek minden dolgozata 5-ös, ellentétben a többiekkel, az kurvasiten, és nem,  általában nem puskázok.

Unom a hétfőket, unom a keddet..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése