2012. aug. 5.

#325. hétvégi beszámoló:

egy kép, a sok közül.. :3 mintha csak a napot fognám. ^^
Pénteken délután mentem dolgozni, kettőre, anyuval együtt, és olyan háromnegyed kettőkor (pontban indulás előtt) eldöntöttük, hogy "oké, akkor holnap lemegyünk a Balatonra". A meló nagyon szar volt, rossz kedvem volt, hülye idő volt, fájt a fejem, míg le nem szakadt az ég, és fáradt voltam. Mikor hazaértünk megittunk egy sört, és lefeküdtünk aludni. 
Szombaton reggel  nyolckor keltett, anya, hogy akkor megyünk Balatonberénybe (tudni illik, a déli parton még soha nem voltunk, mindig az északi részre, Vonyarc-ra megyünk), elindultunk, kilenckor, csatlakoztak hozzánk apu munkatárai is, akikkel az utóbbi két hónapban mindig szervezünk közös programokat. 
Odaértünk tizenegy órára, nagyon király nap volt. Bár körülbelül másfél kilométert kellett sétálnunk, hogy olyan helyre éljünk, ahol nem látszik ki a fejünk a vízből.. :D Elvoltunk, kajáltunk, locsiztunk, fényképeket csináltunk. Aztán olyan hét körül összepakoltunk, és elmentünk Keszthelyre. Lementünk a mólóhoz, körbenéztünk, mert ilyen vásár volt. Mikor már kellően elfáradtunk hazaindultunk, még bementünk a tesco-ba vásárolni, de nem sikerül sok mindent venni, hajnali kettőre hazaértünk, aztán gyors pakolás, fürdés, és alvás. Mit ne mondjak, nem kellett altatni. :D 
Aztán ma reggel (nekem reggel) fél egykor anya ébreszt fel, hogy itt van a Zsolti, Évike meg csak úgy kiugrott az ágyból. Igaz nem beszélgettünk túl sokat, mert ma délután indult is vissza, de ahj, most még jobban hiányzik. T.T De azt mondta jön szeptemberbe is, úgyhogy jó lesz. 

Úgyhogy ennél jobb hétvégém nem is lehetett volna.. egyszerűen remek volt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése