2011. aug. 15.

#195. Zalamenti napok:

Szóval, hogy is zajlottak ezek a rendezvényes napok? Egy szóval: fantasztikusan. Viszont, ha egy szóval akarnám kifejezni, akkor nem ide kezdtem volna írni, szóval menjünk sorba: és említsük meg a hét elejét is, ami már kezd összefolyni...

szerda: lenn volt unokanővérem és a barátja, úgyhogy szerdán délután elmentünk a Hársas tó-ra. Ott nagyon jól elvoltunk, milliónyi fényképet csináltunk, kiélhettük magunkat egy kicsit. Délután négykor indultunk, és nyolc körül indultunk haza. Útközben beültünk enni egy hamburgert, meg ettünk fagyit, aztán mikor hazaértünk, Kriszti és Balázs beszéltek apuval, feltettük a képeket a gépre, és mivel anya délutános volt, és 10 után ért haza, őt is megvárták, beszélgettek és utána mentek haza. 
csütörtök: már előző nap meg volt beszélve, hogy mivel anya délutános elmegyünk valahova délelőtt, így is lett. Elmentünk délelőtt a Vadására... ott is körbementünk a tavon, ettünk egy hamburgert, kiéltük a fényképész énünket, ettünk fagyit, aztán jöttünk haza, hogy anya ne késsen el. Anya 2-kor elment, Krisztiék is hazamentek enni, aztán délután mentünk a szentkút-hoz. Ott is nagyon király volt, oda már jött velünk Santi is. Aztán már olyan sokat sétáltunk, hogy bementünk Santiékhoz Dedesbe.. (O_o) úgyhogy ja.. nagyon sokat sétáltunk. :) Aztán hazajöttünk, Santi hamar el is ment, mi meg palacsintát sütöttünk. Közbe engem hivott a Pannon Work, hogy péntek délelőttre be kell mennem, mondom rendben. A Balázs úgyis megy haza délelőtt, úgyhogy program már nem lesz..
Péntek: Zalamenti napok megnyitó, amin nem voltunk ott, de nem baj. Melóztam, elég jó melóm volt ahhoz képest. Hamar eltelt az a 8 óra.. Haza hoztak a Santiék, Santi befestette a hajam, aztán hazament, és jött a Kriszti. Pénteken "csendes pihenőt" tartottunk, kocsmáról kocsmára jártunk, persze jöttek apuék is, úgyhogy ők fizettek. Aztán fél9-körül visszajött Santi is és mentünk lyukba, aztán parkba, aztán buliba. Királyság volt..
Szombat: Felkeltünk délbe, délután kis séta a városban, aztán kerty party nálunk: Ildi, Gabi, Kriszti, anya, apa, húgom, pasija, Santi meg én. :) .. Aztán buli, jobb volt mint előző nap..
Vasárnap: Krisztiék hazamentek, Santi nem jött le. Találkoztunk Robertával, meg a fiúkákkal. Jó sokan voltunk. :) Elvoltunk, jó volt. Láttam egy olyan jó pasit, úgy nézett ki mint L.. Nem tudom ki volt, még soha életembe nem láttuk egymást, de az biztos, hogy most mindketten jól megnéztük egymást... xD Nagyon durván. A haverja is jól meglesett mindenkit *-* elneveztük a csávókámat csövinek, mert kicsit úgy nézett ki.. de nem rossz indulatból. *-* Nagyon cukii volt. *__________* .. Aztán tüzijtékra kimentünk, király volt, elvoltunk.. nem láttam a csövimet. :( de azéé király volt. :D

Ennyi páá


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése